Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές

Στη Ravens and Lemons δεν υπάρχει δικαίωμα επιστροφής αφού τα πόστερ τυπώνονται κατόπιν παραγγελίας.

Άλλα προϊόντα που έχετε παραλάβει με φθορές ή λάθος αντικείμενο, δεν χρειάζεται να επιστραφούν. Ανακυκλώστε ή δωρίστε τα, εμείς θα φροντίσουμε να τα αντικαταστήστουμε σε κάθε περίπτωση.

Συσκευασία

Τα πόστερ μέχρι το μέγεθος Α3 αποστέλλονται σε σκληρό χάρτινο φάκελο για να διασφαλιστεί ότι θα φθάσουν χωρίς φθορές.

Για μεγέθη μεγαλύτερα του Α3, τα προϊόντα αποστέλλονται σε χάρτινο κύλινδρο ή άλλη ειδική συσκευασία.

Τα πόστερ με κορνίζες συσκευάζονται προσεκτικά με ειδικά υλικά για εύθραυστα προϊόντα.

Για ερωτήσεις σχετικά με μας, τα προϊόντα μας ή τις παραγγελίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ravensandlemons.gr ή στο 6947943012. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουμε!

- Τι συμβαίνει εάν δεν παραλάβω το δέμα μου;

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το δέμα σας και επιστραφεί πίσω σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για δεύτερη αποστολή με την ίδια χρέωση όπως η πρώτη. Το ποσό αυτό πρόκειται να καλύψει τη διπλή αποστολή καθώς και την συσκευασία των προϊόντων.

- Το προϊόν έχει υποστεί φθορά ή είναι ελαττωματικό

Εάν παραλάβετε ένα προϊόν που έχει υποστεί ζημιά κατά την μεταφορά του ή είναι ελαττωματικό, μπορείτε:

1. Να μην παραλάβετε το προϊόν, να επιστρέψτε αμέσως το δέμα στον υπάλληλο της courier και να επικοινωνήσετε με μας στο 6947943012 για να αναφέρετε την πρόβλημα.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας και αντικατάσταση του προϊόντος, θα θέλαμε να μας στείλετε μια φωτογραφία που θα αποδεικνύει την φθορά, στο info@ravensandlemons.gr.

2. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, δεν χρειάζεται να μας το επιστρέψετε. Μπορείτε να το ανακυκλώσετε ή να το απορρίψετε και θα φροντίσουμε για την άμεση αντικατάστασή του.

Σε κάθε περίπτωση, κύριο μέλημά μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, επομένως επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα προϊόντα μας.